Grænserne er fortsat lukkede

Ophævelsen af de nationale COVID-19 restriktioner den 10. september 2021, vil ikke påvirke de gældende indrejserestriktioner. De gældende indrejserestriktioner vil fortsat være gældende efter den 10. september 2021.

Der er midlertidigt pålagt grænsekontrol på Grønholt Flyveplads af alle udenlandske flyvninger på grund af COVID-19 pandemien.
Du skal være opmærksom på, at der gælder flere forskellige krav i forbindelse med din rejse til Danmark. Disse regler gælder uafhængigt af hinanden og det er derfor vigtigt, at du orienterer dig på coronasmitte.dk.
Hvilke regler der gælder for dig afhænger blandt andet af farvekategoriseringen af det land, som du rejser fra og farvekategoriseringen af det land du har fast bopæl i, samt om du er henholdsvis færdigvaccineret, tidligere smittet eller rejser på en negativ test. Check coronasmitte.dk før du tager afsted.

Foreningens medlemmer skal søge PPR inden hjemkomst fra alle udlandsflyvninger (se COVID-19 awareness siderne og vores Members Guide v. 1.5 eller nyere). Husk også at checke med ankomstlandet, at du kan få lov at lande inden du tager afsted.

Grønholt Aviation Club er en fantastisk forening af flyentusiaster, virksomheder, professionelle- og amatør piloter samt lokale borgere, som alle har det til fælles, at flyvningen har betydning for dem.

Foreningen driver flyvepladsen i Grønholt og varetager al praktik omkring baneanlægget, som omfatter Nordsjællands eneste aktive asfaltbane. Banen er 1000 meter lang og har eget lysanlæg.

Grønholt flyveplads, EKGH, er basen hvorfra foreningens aktiviteter udøves. Grønholt Flyveplads er en af meget få aktive flyvepladser, hvorfra virksomheder i Nordsjælland hurtigt kan komme i luften og modtage besøg – samt hvorfra også de lokale ildsjæle kan få luftet vingerne, når lysten melder sig.