DANMARKS GRÆNSER ER MIDLERTIDIGT LUKKET

Der er midlertidigt pålagt grænsekontrol på Grønholt Flyveplads af alle udenlandske flyvninger. Udelukkende personer med "et anerkendelsesværdigt formål" vil blive lukket ind. Alle andre vil blive bedt om at vende om igen, så sørg for at checke at du og alle passagerer kan få lov at komme ind i Danmark før du tager afsted.

Foreningens medlemmer skal søge PPR på alle udlandsflyvninger. Husk også at checke med ankomstlandet, at du kan få lov at lande.

Grønholt Aviation Club er en fantastisk forening af flyentusiaster, virksomheder, professionelle- og amatør piloter samt lokale borgere, som alle har det til fælles, at flyvningen har betydning for dem.

Foreningen driver flyvepladsen i Grønholt og varetager al praktik omkring baneanlægget, som omfatter Nordsjællands eneste aktive asfaltbane. Banen er 1000 meter lang og har eget lysanlæg.

Grønholt flyveplads, EKGH, er basen hvorfra foreningens aktiviteter udøves. Grønholt Flyveplads er en af meget få aktive flyvepladser, hvorfra virksomheder i Nordsjælland hurtigt kan komme i luften og modtage besøg – samt hvorfra også de lokale ildsjæle kan få luftet vingerne, når lysten melder sig.